Hur svårt ska det vara!

Kommer inte riktigt igång med min träning. Har sedan årsskiftet haft dålig motivation och minsta lilla motstånd så blir det inget! När det egentligen är enkelt! Hade stora planer för lovveckan men det blev bara två träningspass (ja tre om man räknar med toastädningen där jag mer eller mindre fick kravla under badkaret för min storstädning). Lite besviken på mig själv. Tyvärr leder inte träningen till sämre matvanor. Ett moment 22.

Idag är jag hemma med vab. Hoppas kunna motivera mig till en promenad. Dottern kan ju numera vara hemma själv en stund även om hon är sjuk. 

Annonser

4 reaktioner till “Hur svårt ska det vara!

  1. Motivation är lyx! Bestäm dig och gör träningen till rutin i din vardag. Sätt upp ett mål och staka ut en plan. Svik dig inte. Att börja träna är enkelt men att fortsätta träna när det känns motigt kräver att man har stigen klar för sig!

      1. Kanske behöver du satsa på en ny typ av träning så att det blir roligt? Dans, typ bugg, afrikansk dans eller zumba? Gruppträning som crossfit, bodypump, core eller annat? Finns hur mycket som helst på ett modernt gym. Eller simma? Det är skönt och så ta lite bastu efteråt. Det är lätt att snöa in på bara en grej kanske för att man har gjort det förut! För att hitta nya vägar måste man prova något nytt! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s