Visionen av mig själv

För ett år sedan skrev jag hur jag ville/trodde att mitt liv skull se ut nu ett år senare. En del stämmer – annat inte. Hade helt glömt bort att jag gjort det så det var kul att hitta. Har gjort detta ett par år innan och om jag tittar tillbaka på vad jag skrev då har jag sakta men säkert börjat uppnå det jag vill och hoppas på. 

Visionen av mig själv om ett år (skrivet december 2015)

Min hälsa: Jag tar hand om min hälsa genom träning och bra mat.  Stämmer till vissa del men jag skulle kunna bli bättre på den sk ikke maten…

Min personlighet: Jag väljer glädje och tror på mig själv. Jag är lugn och stressar inte upp mig utan tänker igenom saker. Jag har medsjälvkänsla med mig själv och är min egen bästa vän och supporter. Jag är närvarande i det som händer och lyssnar aktivt på den som pratar med mig. Jag är positiv och har lätt för att skratta. Jag har blivit bättre på detta. Känner mig gladare men har då och då dippar. Kan även bli mer närvarande och lyssna aktivt.

Mitt sociala liv: Jag umgås och har roligt med nära vänner men uppskattar och värnar om tid för mig själv. Jag har verkligen börjat träffa vänner mer än innan. Jag gör det oftast själv utan mannen då han inte är så intresserad av att träffa mina vänners respektive. Njuter även av min tid själv.

Materiellt: Vi bor i ett hus precis utanför Malmö. Jag gör inte av med pengar på en massa onödiga prylar. De saker jag har är saker jag tycker om/använder/behöver. Jag köper saker av bra kvalité och gärna ekologiskt. Då jag nu fått jobb där vi bor och då vi fått nya mycket bra grannar har vi lagt ”hus utanför stan” på is. Gillar att bo nära stan, vid havet. Blir mer pengar över till annat kul också om vi stannar kvar här.

Intressen: Jag tränar 3-4 ggr i veckan – löpning, styrka och yoga. Jag mediterar varje dag. Jag provar nya saker. Jag bakar och målar/fixar. Jag tränat just 3-4 ggr i veckan och mediterar varje dag. Jag har under året provat en del nya saker. Bakningen ligger dock på is (det måste ju annars ätas upp!) och målat har jag inte kommit igång med. 

Mitt arbete: Jag trivs med mitt arbete och mina kollegor. Jag arbetar mer aktivt med coaching i min roll som specialpedagog. Jag trivdes md mitt arbete och mina kollegor nu innan jag slutade. Kändes skönt att gå vidare när allt kändes bra. Använde inte regelrätt coachning även om jag handledde.

Kärlek: Jag lever med kärleken i mitt liv och har ett bra liv med honom och vår dotter. Vi gör roliga saker tillsammans både till vardags och på ledig tid.  Lever med mannen i mitt liv och dottern. Önskar dock att vi gjorde fler roliga saker som familj tillsammans. Mannen är lite tråkig på det sättet. Men vem vet vad 2017 bär med sig…


Annonser

4 reaktioner till “Visionen av mig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s