Komma i tid

Har säkert skrivit om detta innan men jag HATAR när människor inte kan hålla tiden. Hur svårt är det att hålla sig till den tiden som är bestämd? Jag bryr mig inte om att det är 5-10 minuter – om man inte har för avsikt att dyka upp den bestämda tiden kan man gott meddela den andre det. Finns sms idag som gör den kommunikationen mycket smidig. Men gör de som inte håller tiden det – nej. Ser de till att vara klara i tid – nej. Ibland önskar jag att jag kunde ”ge igen” för alla de stunder jag stått och väntat och blt st och väntat på folk. Men även om jag provar så är jag antingen i tid eller för tidig! Men hellre det. 

Man kan ju då tro att det mest är på min privata tid som andra inte håller tiden – men ikke. Barn kommer försent till skolan varje dag, både barn och kollegor kommer för sent till lektioner och föräldrar kommer för sent till samtal (om de överhuvudtaget dyker upp alls). Man undrar om de även kommer för sent till banken, tandläkaren, när de ska serva bilen… 

Nu sitter jag här och väntar. Först dök inte mannen upp i tid och nu sitter jag och väntar igen… kul eller? Ja numera kan man ju roa sig med att blogga i alla fall. Meditera funkar också.

Annonser

5 reaktioner till “Komma i tid

      1. Å liksom gömmer sig bakom att ”de är såna de är”. Precis som om de inte är herre över sitt eget liv och kan skärpa till sig. Tröttsamt!

  1. Vissa människor som jag vet är notoriska på att komma för sent har jag börjat säga ”fel” tid till. Då brukar jag slippa vänta (så länge)…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s