November

Förste november idag. Känner att nu börjar det bli svårt att hålla fast vid mina god vanor. Jag börjar känna mig småförkyld och det tar emot när jag bör gå och träna. Något ligger i kroppen som gör att jag inte riktigt orkar. Detta påverkar sedan maten vilket sedan blir ett moment 22. Det som däremot fungerar är sömnen. Kroppen min gillar verkligen att det blivit höst/vinter och allt vad det innebär med mörka kvällar. Från att i somras sovit igenomsnitt 6 timmar per natt är jag nu uppe i 7-7,5 timme per natt. 

Vad ska jag då göra för att fortsätta må så bra som jag gjort sedan i somras, orka träna och hålla formen? Och hur ska jag få det att ske nu när jag hamnat i en svacka? När man väl är igång är det inga problem men när man gått lite vilse är det svårt att göra det man borde. Att jag är ledig och inte har något inplanerat gör faktiskt inte saker och ting bättre. Så mycket lättare när jag jobbar och har dagarna inrutade. Idag ska jag ta tag i saken. Göra mig en liten plan. En plan för november och för att avsluta året på topp. 


Försöker hitta solen inom mig och känslan av att allt är möjlig bara jag reser mig från soffan! 

Annonser

3 reaktioner till “November

  1. Jag känner igen mig när det gäller sådana svackor. Det gäller att inte tappa sugen helt och hållet men också att acceptera att det tar emot ibland. Har du en infektion i kroppen så får du träna försiktigt tror jag. Lätta promenader brukar funka för mig i sådana lägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s